Om oss

Mona Betong er et firma som leverer alle typer ferdigbetong, sand og stein samt støttemurer til kunder i Østfold. Vi har drevet virksomheten i over ti år, men den samlede bransjeerfaringen våre ansatte sitter på er enda større.

Vi er en lokal produsent, med ideell geografisk plassering ved siden av E18 like ved Brennemoenkrysset i Eidsberg. Dette gjør at det som leveres er kortreist, noe som bidrar til effektivt arbeid. Vi benytter oss av naturlig tilslag i vår betong. Dette sikrer god kvalitet på produktet som leveres til våre kunder. Våre sjåfører har lang fartstid fra bransjen, og kjenner lokalområdet som sin egen lomme. Vi bruker underleverandører som Norcem, Sika og Fossens eftf as

Firmaet ble stiftet i 2005, og noen år senere ble det nye betongblandeverket på Brennemoen påbegynt. Den første prøveblanding av betong ble utført i november 2007. På grunn av stor aktivitet i byggemarkedet, så vi muligheten for at betongbransjen hadde behov for en ny aktør. Vår omsetning og arbeidsmengde øker år for år, noe som definitivt viser at vi gjør noe riktig.

Våre ansatte

Ingar Jensen

Daglig leder

Epost: ingar@monabetong.no
Tlf: 990 40 159

Espen Myhrer

Produksjonsansvarlig

Epost: post@monabetong.no
Tlf: 918 51 001

Bjørn Goska

Teknologi- og kvalitetsansavrlig

Epost: post@monabetong.no

Rune Filtvedt

Vedlikeholdsansvarlig

Epost: post@monabetong.no

Våre sjåfører

Sigmund Aaser
Gunnar Aas
Helge Wengen
Kai Ødegård