Betong og ferdigbetong i Østfold

Mona Betong leverer betong og ferdigbetong til hele Østfold. Vi har en stor og variert kundemasse som nyter godt av våre leveranser. Dette gjelder både privatpersoner, og større virksomheter. Uavhengig av hvilke bruksområder du behøver betong til, stiller vi opp med kvalitetsleveranser raskt og effektivt. Ta kontakt med oss her!

Hvorfor bruke oss som leverandør av betong?

I 2007 ble vårt betongblandeverk på Brennemoen bygget. Siden den tid har vi levert ferdigbetong til store deler av Østfold. Våre ansatte har allikevel en enda lengre erfaring med leveranser av betong enn dette. Våre sjåfører disponerer splitter nye betongbiler, og med direkte forbindelse til E18 er vi raskt på veien når behovet oppstår.

Normal leveringstid på ferdigbetong, uavhengig av hvilken type det er snakk om, er på 2-3 dager. Ved mindre leveringer og enkle lass, kan vi ofte levere på dagen. Befinner du deg i Østfold, og ønsker mer informasjon om betong? Ta kontakt med oss her, så gir vi rask tilbakemelding med tanke på pris og leveringstid.

Vi leverer betong til alt fra små private garasjer, til byggeprosjekter for store entreprenører. En av våre styrker er at vi er meget fleksible i form av å levere betong akkurat dit kundene ønsker den levert. Vi bidrar med å organisere renne, transportbånd, pumpe eller til og med helikopter for å få betongen frem. Slik tilpasser vi leveranser av betong til våre kunders preferanser.

Mange har en oppfatning om å få levert ferdigbetong til privat bruk ved mindre prosjekter er dyrere enn å kjøpe sekker med mørtel for å blande selv. Dette stemmer i mange tilfeller ikke. Mona Betong kan levere ferdigbetong med transportbånd, og på den måten får våre kunder betongen akkurat dit de vil uten å måtte bruke trillebår, som potensielt hadde blitt alternativet om man skulle blandet selv. Dermed kan mindre leveringer på 0,5 – 1 m3 ofte være et billigere alternativ.

Hva er betong?

Betong er et byggematerialet som fremkommer når man blander sammen vann, sement og tilslag. Tilslaget det er snakk om består av sand og stein. Våre tilslag er helt naturlige, noe som er positivt med tanke på kvaliteten til betongen. Når blandingen kommer sammen reagerer sementen kjemisk med vannet, og det er slik man oppnår den harde og solide massen som betong består av.

Det er et meget allsidig materialet, og blir brukt til byggeprosjekter av ulikt omfang over hele verden, hele tiden. Dagens samfunn er helt og holdent avhengig av dette solide materialet når nye tilsetninger skal bygges. Det er et av det mest brukte byggematerialet i moderne tid.

 

Fordeler med dette materialet

Å velge betong til sine byggekonstruksjoner innehar flere fordeler.

 • Mer miljøvennlig enn plast og tre
 • Lang levetid
 • Gir god energiøkonomi
 • Lite vedlikehold
 • Branntrygt

Vi tilbyr følgende typer ferdigbetong i Østfold

 • Gulvbetong (dissebetong)
 • Selvkomprimerende betong (SKB)
 • Jordfuktig betong
 • Betong med ekstra varme til vinterstøp
 • Ferdigbetong med stål- eller plastfiber
 • SV- Betonger
 • Til bruk i landbruket (husdyrbetong)
 • Lavkarbonbetong

 

Vi leverer også selvsagt etter kundens egne spesifikasjoner. Alle typer leveres etter NS-EN 206:2013 + NA 2014

 

Laboratoriet

I dagens konkurransesituasjon er dokumenterbar og stabil kvalitet kjempeviktig. Vi har bygget et helt nytt laboratorium for å kunne overvåke produksjonen vår. I dette laboratoriet tar vi prøver av både betong og tilslag, og kan dermed sikre at vi oppfyller standard krav og kan optimalisere egen produksjon

Lokalprodusert ferdigbetong

Rask og effektiv levering

Vi vet hvilken betong du trenger!